Vállalati gazdaságtan és menedzsment

A vállalati gazdaságtan és menedzsment a vállalkozások és a közigazgatás működésének ismereteit osztja meg a hallgatókkal, hogy később a gyakorlatban vállalkozóként, vállalatirányítási szakemberként kamatoztassák tehetségüket. Érvényesülhetsz a közigazgatásban, de vállalkozás indítása révén akár saját ötleteidet is sikerrel valósíthatod meg.

Nyelvi kurzusainkat elvégezve képes leszel nemzetközi tárgyalások lebonyolítására, így komoly szakmai karriert építhetsz akár a multinacionális vállalkozások különböző kulcspozícióinak egyikét elfoglalva, mint például HR menedzser, pénzügyi elemző, marketing menedzser, logisztikai vezető vagy akár könyvelő.

Keresett szakmára tehetsz szert, hiszen megismerheted a szlovák mellett a magyar általános gazdasági jogi (beleértve a számviteli és adózási) előírásokat, s ezzel mind a magyar, mind a szlovák vállalatok, ügyfelek számára is értékes tudás birtokában léphetsz ki a jövő munkaerőpiacára.

Oktatóinktól minden segítséget és támogatást megkapsz, hogy a szlovák nyelvű tárgyakat is zökkenőmentesen teljesítsd. Ha dinamikusan fejlődő karunkat választod, egy olyan közösség részévé válsz, ahol lehetőségek széles körével találod szembe magad.

Válaszd a gazdaságtudományok és menedzsment világát, akár levelező tagozaton is!

 

További információk (a részletekért kattints):

A Gazdaságtudományi  és Informatikai Kar tanulmányi kínálata: Tanulmányi kínálat

Vállalati gazdaságtan és menedzsment – videó