Miért válaszd a Gazdaságtudományi és Informatikai Kar alapképzéseit?

 Kiváló ösztöndíjrendszer

Fontolgatod a továbbtanulás lehetőségét? Karunkon szociális, több motivációs, illetve később doktoranduszi ösztöndíjban részesülhetsz. Továbbá a 2019/20-as akadémiai évben meghirdetésre került a Pallas Athéné Kiválósági Ösztöndíj is, melyre a kar 50 hallgatója pályázott sikeresen az egyéb ösztöndíjlehetőségek mellett.

 Fejlett infrastruktúra

Ha minket választasz, óráidat korszerűen felszerelt előadó- és szemináriumi termekben látogathatod. Informatikai tudásodat modern számítástechnikai eszközökkel felszerelt laboratóriumokban szerezheted meg. Nyelvtudásodat szintén egy külön erre a célra berendezett szaktanteremben fejlesztheted. Amennyiben érdeklődsz a robotika, drónos adatgyűjtés és képfeldolgozás iránt, bekapcsolódhatsz az Intelligens Robotikai Központ kutatásaiba is.

 Gyakorlatorientált oktatás

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy hallgatóink gyakorlatias, a munkaerőpiaci keresleteknek megfelelő képzésben vegyenek részt, aminek szerves részét képezik a szakmai gyakorlatok biztosítása is. A 2018/19-es akadémiai évtől már több, a térségben működő vállalat kapcsolódott be a rendszerünkbe. Amennyiben karunkat választod, már tanulmányaid során lehetőséged lesz valós, működő vállalatban gyakorlati tapasztalatokra szert tenni.

 

Tanulmányi kínálat

(További részletekért kattints)

Alkalmazott informatika

Vállalati gazdaságtan és menedzsment

Vidékfejlesztés