TEGYÉL SZERT TÁMOGATÁSOKRA TANULMÁNYAID SORÁN!

Tanulmányaid során lehetőséged van arra, hogy a tanulmányi eredményeid alapján motivációs (tanulmányi, ill. szakösztöndíjban) részesülj. Add meg a bankszámlaszámod, jeleskedj a órákon és a vizsgákon, így a tudás mellett a jól megérdemelt anyagi jutalom is a tiéd lehet!

TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJ: Automatikusan jár, nem kell kérvényezni. Az összeg változó, félévente kerül kiosztásra cca. 150-300 Eur körüli összeg.

SZAKÖSZTÖNDÍJ: A természettudományi szakok hallgatói kaphatják (kémia, biológia, matematika, informatika és alkalmazott informatika), ezt sem szükséges kérvényezni. Az összeg változó, félévente kerül kiosztásra cca. 130-200 Eur körüli összeg. Azon tanári szakos hallgatók, akiknek a szakpárosításuk egyike nem természettudományi jellegű (pl. biológia – magyar nyelv és irodalom), az említett összeg felét kapják meg.

SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ: Ezen támogatás elnyerése a megfelelő dokumentumok benyújtása után lehetséges. Az összeg hátrányos helyzettől függő és havi szintű támogatást jelent 10-325 Eur között.

TOVÁBBI MOTIVÁCIÓS ÖSZTÖNDÍJAK: Megszerezheted, ha például a sport, az énekkar, a tudományos diákköri konferencia, különböző esettanulmányi versenyek, ill. a hallgatói önkormányzat terén tevékenykedsz.

ÉRDEMES A HALLGATÓI ÉLETBEN E TÉREN IS AKTÍVAN RÉSZT VENNI!

Bővebb információkért KATTINTS IDE!