EGYÉB HALLGATÓI RENDEZVÉNYEK

Egyetemi Bál – képgaléria

Novemberben nem maradhat ki az egyetemisták életéből a hallgatói bál. Az eseményen több százan is szórakozhattok az oda illő zenére, előkelő viseletben. A bálon rendszerint értékes tomboladíjak is gazdára találnak: az előző években Smart TV, irodai szék, számos utalvány, laptop és egyéb elektronikai cikkek is a díjak közt voltak, sőt egy romantikus hétvégi utazást is hazavihettek már a legszerencsésebbek.

Kocsmatúraképgaléria

A második szemeszter első rendezvényén, februárban a diákok végigjárják Komárom vendéglátóipari egységeit, ily módon is megismerkedve a várossal. Légy a legvagányabb, teljesítsd a feladatokat és tiéd a jutalom!

Egyetemi Bulik  – képgaléria

A különböző stílusú bulikon kéthetente kieresztheted a gőzt. A félév rendszerint a szemeszternyitó bulival indul, majd a szemeszterzáróval végződik, közben pedig Halloween partyn, a Mikulás bulin és a Black&White partyn szórakozhatsz.

Tanár-Diák Est – képgaléria

A TD esteken közelebbről is megismerheted a téged tanító professzorokat. Megtudhatod hogyan telik az oktatáson túli életük, mit csinálnak szívesen a szabadidejükben, ők maguk milyen diákok voltak és miféle csínytevésekben szerepeltek.A beszélgetések végére egészen új oldalukról ismerheted meg a tanáraidat.

Quiz Nightképgaléria 

Az utóbbi években nagy érdeklődésnek örvend a Quiz Night, ahol 5-6 fős csapatok mérik össze tudásukat különféle témákban, legyen szó filmekről, történelemről, zenéről, irodalomi témákról és még sok egyéb más témakörről. A legtöbb pontot szerző csapat végül nyereményben részesül.