Gazdaságtudományi és Informatikai Kar

Köszöntjük a Gazdaságtudományi és Informatikai Kar multimédiás oldalán!

 

Az alábbi videóban a jelentkezéssel és a honosítással kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és válaszokat gyűjtöttük össze.

 

A jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseket a

tanulmanyi.gik@ujs

e-mail címen is feltehetitek!

Alkalmazott informatika

Az alapvető elméleti ismeretek mellett megtanulhatsz algoritmikusan gondolkodni és programokat írni, operációs és adatbázisrendszerekkel dolgozni, számítógépes hálózatokat adminisztrálni, szoftvereket, webes és mobil alkalmazásokat fejlesztenide foglalkozhatsz számítógépes képfeldolgozással, robotok és drónok irányításával is.

Vállalati gazdaságtan és menedzsment

A vállalati gazdaságtan és menedzsment a vállalkozások és a közigazgatás működésének ismereteit osztja meg a hallgatókkal, hogy később a gyakorlatban vállalkozóként, vállalatirányítási szakemberként kamatoztassák tehetségüket. Érvényesülhetsz a közigazgatásban, de vállalkozás indítása révén akár saját ötleteidet is sikerrel valósíthatod meg.

Vidékfejlesztés

Hogyan lehet elérni, hogy élhető, rendezett természet és épített környezet vegyen bennünket körül és még munkát is biztosítsunk az adott régióban? Érdekel, hogy bővebb régiód milyen elvek, szabályok, gazdasági feltételek mellett tud optimálisan fejlődni? Ne habozz! Nálunk a helyed!

Információk az idegen nyelv tantárgyakról

Hallgatói vélemények

Copyright UJS ©️